základní část, 6. kolo
26.09.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Falkirk FC - Kilmarnock FC 0:0

Falkirk se ani na šestý pokus nedočkal výhry a okupuje předposlední příčku tabulky. Pro Kilmarnock byla bezbranková remíza již druhou v pořadí, a ačkoli měl zásluhou Taouilovy tyče největší šanci zápasu, jeho matný výkon především z druhé půle nemohl stačit na víc než jeden bod.

Mnoho gólovek ani žádný krásný fotbal první poločas nenabídl. Nejprve pálil z halfvoleje Invincibile, jemuž nabil Kyle, a domácí brankář Olejnik se měl mezi třemi tyčemi co ohánět. Pak měl velké štěstí, že Taouil napálil z přímého kopu jen tyč. Na druhé straně střílel Finnigan, avšak jen vedle.

Falkirk se po přestávce zlepšil a začal již více hrozit. Marcetův centr málem zapadl do branky gólmana Browna, Barrovu hlavičku musel vytěsňovat z brankové čáry až kapitán Kilmarnocku Kyle. Finniganovi pak přihrál Scobbie, jenže útočník Falkirku zamířil hlavou mimo.

Killie ve druhém dějství měli jednu větší příležitost, když vybojovali za vápnem nebezpečnou standardku. Tu rozehrál dobře Hamill, Kyle se dostal ke střeleckému pokusu, avšak Olejnik byl na svém místě.

Autor: Patrik Sandev / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele