základní část, 4. kolo
14.09.2009 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Falkirk FC - Aberdeen FC 0:0

Vyrovnaný zápas mezi Falkirkem a Aberdeenem vítěze neměl a skončil bezbrankovou remízou. Falkirk tak pod novým koučem Eddiem Mayem stále čeká na první ligové vítězství.

Ani jeden z týmů si na začátku utkání větší příležitosti nevypracoval, za zmínku snad stojí jen střely Mulgrewa a Arfielda, které však gólmany příliš neohrozily. Až v 16. minutě se zrodila nebezpečnější akce, když slovinský záložník Falkirku Marceta mířil z volného kopu míč přesně na bránu Aberdeenu, Langfield si však i s problémy nakonec poradil. Po rohu Mulgrewa se k zajímavé šanci dostal Considine, jeho slabé zpracování však znamenalo konec akce, Olejnik míč lehce lapil.

O pár minut později střílel nebezpečně Mulgrew, Olejnik ale balón vytěsnil mimo tyče. Největší šanci Falkirku v prvním poločase měl Finnbogason, který ale mířil mimo bránu. Hned po startu druhé půle se domácí postarali o pořádný rozruch na stadionu, když gólman Olejnik vynadal spoluhráči Arfieldovi za nedostatečné obranné povinnosti. Oba hráči nakonec od rozhodčího uviděli žluté karty.

Do šance se několik minut na to dostával Mackie, jeho pokus ale Olejnik zneškodnil. Po hodině hry přišla asi největší příležitost v utkání, Finnigan našel centrem Finnbogasona, jeho gólovou hlavičku však téměř zázračně vytáhl skvělý Langfield. Utkání skončilo nerozhodně 0:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele