základní část, 17. kolo
26.12.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Dundee United - Kilmarnock FC 0:0

Dundee United se potácí v krizi a mizerné výkony z posledních týdnů tak kazí malinko dojem z jinak velmi dobře rozjeté sezóny. Proti Kilamrnocku, který měl být nalomen po prohře s Falkirkem, nedokázalo vsítit ani jednu branku a před vlastními fandy na Tannandice tak získalo pouze bod.

Dundee zřejmě zůstane až do konce letošního kalendářního roku na čtvrtém místě, avšak pokud Hibs překvapí Rangers, uteče mu pohárová příčka na hony daleko. Po odchodu trenéra Craiga Leveina byla právě k vidění špatná kombinace, čehož se i před duelem bál nový trenér Houston. Nicméně Dundee se opravdu snažilo a trefilo i tyčku, štěstěna ovšem byla na straně Killie. Kilmarnock i tak zůstává předposlední a bude muset v nejbližší době hlavně vítězit.

Přitom hosté vstoupili do duelu tou správnou nohou a měli v úvodu blíž ke skórování. V první možnosti se sice ocitl domácí Goodwillie, který netrefil pořádně načechraný centr Craiga Conwaye, na druhé straně byl ale blízko k brance Danny Invincibile, který po pasu Kevina Kyleho netrefil branku jen o milimetry. O něco později na druhé straně po rohovém kopu Conwaye hlavičkoval Garry Kenneth, ten byl hodně aktivní a o několik momentů později pálil také kousek vedle po přímém volném kopu Paula Dixona a přiklepnutí Jamese Fowlera.

Velmi překvapivě to zkoušel za Killie Craig Bryson, kdy napálil balón z voleje z dobrých 30 metrů, avšak balón nakonec skončil vedle. Velkou ztrátu utrpěli hosté ve 25. minutě, kdy se srazil Simon Ford s Dillonem a nahradit ho musel Jamie Hamill. A nutno podotknout, že toto střídání hru Killie ovlivnilo. Obrovskou možnost domácí spálili po půl hodině hry, na rohový kop Dillona si naskočil Daly, ovšem gólman Skelton kryl na brankové čáře.

Hned na to minul trestuhodně prázdnou klec Jennison Myrie-Williams, pak se nevešla kroucená Dillonova rána mezi tři tyče z dobrých 25 metrů. Orazítkovala sice břevno, branka z toho však nebyla. Sedm minut před koncem musel schovat tváře do dlaní Damian Casalinuovo. Vypálil totiž z malého vápna přímo k tyči, jenže naprosto famózní zákrok vytáhl brankář Mark Brown a konečky prstů vyrazil kolem tyčky.

Autor: Viktor Sandev / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele