základní část, 1. kolo
17.08.2009 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Dundee United - Heart of Midlothian 2:0

Danny Cadamerteri a Michael Stewart byli hlavními postavami zápasu mezi Dundee United a Hearts. Zatímco Stewart byl vyloučen a ztížil Hearts cestu za body, Cadamerteri dvěma góly zařídil výhru Dundee United.

Hned první akce zápasu znamenala branku poté, co Jonsson v pokutovém území fauloval Swansona. K penaltě se postavil Cadamerteri a gólman Kello na jeho střelu nedosáhl, 1:0. Hearts se jen těsně vyhnuli druhému pokutovému kopu, rozhodčí faul Bouzida na Cadamerteriho neodpískal. Kromě hlavičky Kovačeviče se však domácí příliš neprosazovali a Hearts se pomalu dostávali do hry.

Do šance se dostal Palazuelos, ale gólman chytil jeho pokus, i ještě větší příležitost Obuy. Obua se o pár minut později dostal k další střele, Weaver ale míč vyrazil mimo. Jen několik minut po začátku druhého poločasu Stewart zbytečně fauloval Robertsona a od sudího si vysloužil druhou žlutou kartu.

Vedení Dundee mohl zvýšit Goodwillie, míč ovšem letěl nad bránu. Blíže gólu byl Webster, jenž však nastřelil tyč. V 85. minutě ale přišla pojistka pro Dundee, když Cadamerteri podruhé v zápase překonal Kella. Poté co svoji šanci neproměnil hlavou Jonsson, zvítězili Dundee United 2:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

myslim ze 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele