základní část, 8. kolo
17.10.2009 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Dundee United - Hamilton Academical 1:1

Hamilton se v dnešním zápase s Dundee United málem postaral o fantastický výsledek, nad favorizovaným soupeřem totiž vedl až do závěrečných minut kontroverzním gólem Antoinea-Curiera, Kenneth však ve čtvrté minutě nastavení vyrovnal na 1:1.

Po nepříliš záživném začátku zápasu měl první střelu na bránu Gomis, český gólman Tomáš Černý ale dokázal skákající míč vyrazit. Myrie-Williams hrál svůj premiérový zápas v SPL a hned si mohl připsat i první branku, v dobré šanci však přestřelil. Do gólové šance se dostal i Antoine-Curier, ale jeho hlavičku zablokoval Hughes. Poslední příležitost v první půli měl Paixao, mířil ale příliš vysoko nad bránu.

Také ve druhém poločase byl portugalský fotbalista hodně vidět, jeho volný kop totiž nadělal Weaverovi velké potíže a skončil dokonce na tyči. Hosté se vedení ujali v 65. minutě hry, kdy zaváhala obrana United, která viděla Antoinea-Curiera v ofsajdu a přestala hrát, rozhodčí však nedovolené postavení neviděl a útočník Hamiltonu zařídil vedení 1:0.

Domácí zuřivě protestovali, nic platné jim to však nebylo a museli se tak pokusit o vyrovnání. United však měli velkou smůlu, když své šance neproměnili Casalinuovo ani Dods, gólman Černý měl dobře postavené tyče. V nastavení mířil těsně mimo Fotheringham, domácí přesto ještě stačili srovnat, když dobrý centr poslal Casalinuovo a Kenneth posunul hlavičkou míč do brány.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele