o titul, 35. kolo
25.04.2010 13:15 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Dundee United - Celtic FC 0:2

Dundee United ztratil šanci na druhou ligovou příčku, v nedělním souboji totiž v domácím utkání podlehl 0:2 Celticu. Do vedení poslal hosty po půlhodině hry Kamara a na konečných 2:0 pro Celtic upravil v poslední minutě zápasu, z pokutového kopu Roy Keane.

Domácí do utkání nevstoupili špatně a po Goodwillieho střele z úhlu se dokonce mohli radovat i z branky, míč totiž Boruc nechytil a od tyče se odrazil mimo bránu. Do zajímavé šance se dostal i Daly, Loovens však na poslední chvíli zasáhl. Poté se utkání zpomalilo a gólová akce se zrodila až po půlhodině hry. Kamara se s míčem dostal do pokutového území a krásnou střelou do horního rohu zajistil Celticu vedení 1:0.

Na konci poločasu mohl Kamara přidat i druhý gól, ale jeho střela po centru McGeadyho šla mimo bránu. Hosté vstoupili také do druhé půle aktivně, Kenneth nejprve zablokoval střelu McGeadyho a Keanova střela neměla přesné parametry. Goodwillie měl v zápase skutečně velkou smůlu, po přihrávce Dalyho totiž podruhé překonal Boruce, ale míč znovu nastřelil jen brankovou konstrukci.

Celtic měl velké problémy v obraně, Loovense proto ve druhé půli nahradil Wilson a hosté se znovu dostali do útoku. Po přesném centru McGeadyho měl velkou příležitost autor vedoucí branky Kamara, míč však mířil pouze nad bránu. Pro United nastaly velké problémy po druhé žluté kartě náhradníka Myrieho-Williamse, který byl vyloučen za faul na N'Guema. Chvíli poté se navíc zranil Kovačevič a protože již domácí nemohli střídat, dohrávali zápas v devíti lidech. United se snažili srovnat, místo toho však v nastavení ještě inkasovali, když Perniš fauloval McGeadyho a Keane se z penalty nemýlil.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele