základní část, 21. kolo
03.01.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Motherwell FC 0:0

Domácí St. Mirren šel do utkání s cílem vyhrát pátý zápas v řadě, což se mu ale nakonec nepodařilo. St. Mirren ani Motherwell gól nevstřelily a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

První šanci v zápase měl domácí tým, kdy McGinn našel Dormana, jehož střelu zastavil až gólman Smith. Na druhé straně střílel z dálky Lasley, míč však letěl daleko od Howardovy brány. Příležitost ke vstřelení vedoucí branky měl i Porter, střela mu však nesedla.

Po půlhodině hry měli hosté největší šanci zápasu. Před bránou St. Mirrenu se ocitl Lasley, šanci ale zahodil nepřesnou střelou. Hrdinou Saints mohl být Murray, míč ale do brány nezamířil. Ve druhé půli měl zpočátku navrch Motherwell a jen díky Howardovi byl stav stále nerozhodný.

Do velké příležitosti se dostal Clarkson, Howard však jeho tvrdou ránu chytil. O několik minut později zkusil štěstí Dargo, Smith byl však připraven a míč lehce chytil. Poslední pokus měl Maroš Klimpl, ani jeho střela ovšem gólem neskončila a utkání tak vítěze nepoznalo.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele