základní část, 24. kolo
31.01.2009 13:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

St. Mirren FC - Kilmarnock FC 1:1

St. Mirren si díky svému odhodlání nakonec připsal na konto bod za remízu 1:1 s Kilmarnockem. Hosty dostal do vedení v 29. minutě Kevin Kyle, domácí se však nevzdali a v 83. minutě přišlo vyrovnání z kopačky Dennise Wynesse.

Domácí se mohli ujmout vedení už v prvních minutách hry, kdy se Ross pokoušel najít na okraji pokutového území Darga. Míč nebezpečně vykopl bránící Pascali a až Wright ho dostal do bezpečí. O chvíli později upadl pod nátlakem Wrighta v pokutovém území McGinn, rozhodčí ale penaltu nenařídil.

Velkou šanci k vedení zmařil nepovedenou střelou Dorman a příležitost tak dostal soupeř. Garry Hay se přihrál Kyleovi, který v 29. minutě zajistil Kilmarnocku vedení 1:0. St. Mirren dostal o pár minut později šanci k vyrovnání, když se do úniku dostal Dargo a byl faulován gólmanem Combem.

Combe obdržel žlutou kartu a kopala se penalta, kterou však Hamilton neproměnil, Combe svůj faul napravil skvělým zákrokem. Do velké šance se prodral Kyle, jeho pokus však Howard vyrazil. St. Mirren se také ve druhé půli pokoušel o vyrovnání, skvělá obrana Kilmarnocku však fungovala výborně.

Po hodině hry se Kyle marně dožadoval pokutového kopu, když se míče dotkl rukou Potter. Hamilton mohl napravit špatně zahraný pokutový kop, jeho rána však letěla mimo. Gólovou šanci měl také Wyness, po přihrávce Mehmeta, Combe ale míč chytil. V 83. minutě přišlo vyrovnání. Robb zahrál volný kop a po závaru před bránou prostřelil Combea Wyness. Remízu udržel St. Mirren také díky Robbovi, který v posledních minutách odkopl pokus Invincibilea.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele