základní část, 2. kolo
16.08.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Kilmarnock FC 0:0

Podle očekávání byl zápas druhého kola skotské Premier League mezi domácím St. Mirrenem a hosty z Kilmarnocku velmi defenzivní, čemuž odpovídá i konečný výsledek 0:0.

St. Mirren dokázal na konci minulé sezony na své půdě Kilmarnock porazit a dnes chtěl svůj výkon zopakovat. Aktivněji však začalo hostující mužstvo, když v úvodu utkání bylo velmi blízko první brance. David Fernandez unikl po pravé straně domácímu obránci Francu Mirandovi a poslal parádní centr na zadní tyč, kde číhal Conor Sammon, ten ale poslal míč ze šesti metrů těsně nad bránu.

Poté se ke slovu také dostali Saints. Nejlepší střelec týmu loňské sezony Billy Mehmet našel dlouhým míčem Stephena O'Donnella, který však ani neprozkoušel brankáře Combeho a poslal míč nad bránu.

V další příležitosti se ocitl opět Kilmarnock. Mladík Mehdi Taouil ale trefil po půl hodině hry z otočky pouze brankáře Howarda. Hra se přelévala ze strany na stranu a těsně před přestávkou musel hostujícího gólmana na brankové čáře zastoupit Sammon, jenž odhlavičkoval pryč pokus Johna Pottera.

Po přestávce si St. Mirren pořádně oddychl, když po centru Jima Hamiltona hlavičkoval Jack Ross pouze do připraveného brankáře Combeho. Na druhé straně musel těsně před koncem zápasu lapit Howard ránu Taouila, který zkoušel střelu z voleje, anglický brankář se ale zaskočit nenechal.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele