základní část, 18. kolo
13.12.2008 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Inverness Caledonian 2:0

St. Mirren překvapil a hostům z Invernessu prakticky nic nedovolil. St. Mirren se vedení ujal v 17. minutě, kdy se trefil Dorman a ihned po začátku druhé půle ještě zvýšil vedení na konečných 2:0 Brady.

Kouč St. Mirrenu Gus MacPherson poslal na hřiště stejný tým, který si v minulém kole připsal výhru a to se mu vyplatilo. Craig Brewster nasadil do zápasu Adama Rooneyho, Ross Tokely ovšem stále chyběl kvůli zranění. Inverness začal aktivně a v prvních šesti minutách třikrát zahrával rohový kop.

Black otestoval Howarda, blíže gólu ale byli hosté po centru Imrieho. V sedmnácté minutě hry se St. Mirren ujal vedení. Po spolupráci s Wynessem se ke střele dostal Dorman a překonal Essona. Dvě minuty na to měli šanci Rooney s Barrowmanem, nenaložili s ní však dobře. Na druhé straně stříleli jen vedle brány Brady a Hamilton.

Už dvě minuty po startu druhé půle šli domácí zásluhou Bradyho do dvougólového vedení. Po přihrávce Hamiltona se ocitl Brady osamocen a přesnou střelou zvýšil vedení St. Mirrenu. Wyness mohl vstřelit třetí branku, Esson byl však připraven. Esson se musel dál ohánět, zejména po střele Hamiltona. Po střetu s Wynessem musel být gólman Invernessu ošetřován, ve hře však pokračoval. Po finálním hvizdu oslavovali domácí tři body za výhru 2:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele