základní část, 11. kolo
01.11.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Hibernian FC 0:0

V zápase mezi St. Mirrenem a Hibernianem se diváci gólu nedočkali. Hibernian byl o něco lepší než jeho soupeř, přesto nedokázal své šance proměnit ani jeden z týmů.

V chladném počasí bylo k vidění několik zajímavých příležitostí, ani jeden z týmů si ale výhru nezasloužil více než soupeř. První šanci měl Garry Brady, Ma-Kalambay si ovšem s jeho střelou poradil. Na druhé straně přihrál Fletcher Rankinovi, jeho střela však do brány nemířila. O střelu z velké dálky se pokusil Shiels, Murray ale jeho ránu zblokoval. St. Mirren ohrozil bránu Hibs chvíli před koncem první půle. Míč dostal Miranda a jeho následný nebezpečný pokus chytil až gólman Ma-Kalambay.

V 52. minutě měl obrovskou šanci zajistit hostům vedení Riordan, ani jeden z jeho pokusů ale do brány neprošel. Šanci měl i Wyness, ovšem ve vhodný moment ke střelbě zaváhal a jeho následný pokus Ma-Kalambay lehce lapil do rukavic. V 81. minutě zamířil po rohovém kopu Fletcher jen nad bránu a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele