základní část, 12. kolo
08.11.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Heart of Midlothian 0:1

Utkání mezi St. Mirren a Hearts bylo od první minuty vyrovnané a bylo jasné, že ho může rozhodnout jediný gól. I když hráli hosté od 42. minuty bez vyloučeného Stewarta, dokázal Jonsson vstřelit vítězný gól Hearts.

Hearts se ihned po startu utkání dostali do útoku, Nade unikl Murraymu, jeho následná dalekonosná rána však nenadělala gólmanovi St. Mirrenu Marku Howardovi žádné potíže. O sedm minut později na druhé straně nebezpečně hlavičkoval Haining, ale nepřesně.

Do velké šance se o pár minut později už dostával Mason, Wallace ale v poslední chvíli před střelou soupeře obral o míč. Ve 28. minutě musel být kvůli zranění kolene vystřídán Mikoliunas, kterého nahradil Neilson. St. Mirren měl další šance, ovšem ani rána Mirandy z okraje pokutového území neskončila gólem.

Ve 41. minutě nastal kontroverzní moment, když Michael Stewart mimo dohled rozhodčího zřejmě úmyslně kopl Murrayho, což ale uviděl čtvrtý rozhodčí Bobby Madden. Ten to oznámil hlavnímu sudímu, jenž poté udělil naštvanému Stewartovu červenou kartu.

Ve 48. minutě poslal Wyness přesnou přihrávku Mehmetovi, na jeho střelu však Balogh dosáhl. V 64. minutě se do šance dostal Palazuelos, mířil ovšem vysoko nad bránu. St. Mirren si nedokázal vypracovat větší příležitosti, za což byl v 79. minutě potrestán. Driver zahrál volný kop a Jonsson nízkou střelou překonal gólmana Howarda.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele