základní část, 28. kolo
03.03.2009 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Aberdeen FC 1:1

Remízou 1:1 skončilo večerní utkání mezi domácím St. Mirrenem a hosty z Aberdeenu. Skóre otevřel v osmasedmdesáté minutě Craig Dargo. V nastaveném čase zajistil hostujícímu celku alespoň bod Tommy Wright.

Do utkání vstoupil lépe Aberdeen, když si na centr naběhl Lee Miller a hlavičkou těsně minul Smithovu bránu. Odpověď ze strany Saints přišla záhy, když po skvělé práci Barrona pálil vedle Andrew Dorman.

Poté se do koncovky probojoval sám Barron, který bez problému prošel hostující obranou, gólmana Jamieho Langfielda už překonat ale nedokázal.

Na začátku druhého dějství uprchl po pravém křídle mladík Chris Maguire, jenž poslal přesný centr, který se vyhnul brankáři Smithovi a přistál přímo na kopačkách Wrighta, ten ale nedokázal zamířit přesně.

Gólu se diváci dočkali dvanáct minut před koncem zápasu. Billy Mehmet přes hostujícího obránce Zandera Diamonda přihrál Craigu Dargovi a domácí útočník propasíroval balon za záda Langfielda.

Aberdeen po zbytek utkání bojoval jako lev a v nastaveném čase se dočkal vyrovnávací branky, když po centru Soneho Aluka hlavou z dvanácti metrů vyrovnal Tommy Wright.

Touto remízou ani jeden z klubů své postavení v tabulce nijak nevylepšil. Aberdeen zůstává pátý a St. Mirren stále okupuje desátou pozici.

Autor: Petr Páral / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele