základní část, 4. kolo
30.08.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

St. Mirren FC - Aberdeen FC 0:1

St. Mirren nedokázal odpovědět na gól Darrena Mackieho z 43. minuty a prohrál s Aberdeenem 0:1. I když měli domácí převahu, nemohli být s výsledkem zápasu vůbec spokojeni.

Craig Dargo a Steven Robb se poprvé v nové sezóně ukázali v dresu St. Mirrenu a na straně Aberdeenu odehrála svůj debutový zápas posila z West Bromwiche, Jared Hodgkiss. Aberdeenu ale chyběli Scott Severin a Zander Diamond, kteří se stále nezotavili ze zranění. St. Mirren byl zpočátku zápasu lepším týmem, střely Franca Mirandy ani Billyho Mehmeta ovšem gólmana Langfielda nevylekaly. Na druhé straně se k nebezpečné střele dostal Darren Mackie, přesně ale nemířil. Saints měli jinak převahu, ani Gary Mason ji ovšem nedokázal zúročit ve vedoucí gól, i když byl blízko. Ve 43. minutě přišel trest. Obránce St. Mirrenu Will Haining udělal chybu, kterou využil v gól Darren Mackie.

I v druhé půli byl St. Mirren častěji u míče a dostával se i do šancí. Po pěti minutách druhé půle měl velkou příležitost Mehmet, ale promarnil ji. Will Haining dělal chyby a v 55. minutě byl proto nahrazen Scottem Cuthbertem. Bránu Aberdeenu ohrozil svoji střelou také Dorman, Langfield ale dál držel čisté konto. St. Mirren stále nemohl vyrovnat a bylo to poznat na nervozitě hráčů. Craig Dargo ztratil míč a v zápalu vzteku kopl Andrewa Considina. Posléze byl rád, že mu rozhodčí udělil jen žlutou kartu. Aberdeen si vedení uhlídal a po vyrovnaném zápase se těšil ze tří bodů.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele