základní část, 7. kolo
27.09.2008 16:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Motherwell FC - St. Mirren FC 2:1

Motherwell prolomil v domácím zápase proti St. Mirrenu špatné výsledky a díky gólům Suttona a Malcolma zvítězil 2:1. Hosté přitom od 30. minutě vedli gólem Mehmeta, na vítězství to ale nestačilo.

Hra začala napínavě, hned na začátku zápasu prověřil připravenost gólmana Smithe Mehmet. Motherwell odpověděl hlavičkou Suttona, Howard byl ovšem připraven. Další střelu Suttona až na brankové čáře odkopli obránci St. Mirrenu. Na druhé straně velmi tvrdě střílel Wyness, Smith ale ukázal své umění a nebezpečný míč zneškodnil. Vedení si mohl Motherwell zajistit ve 29. minutě, Clarkson ale střílel nad bránu St. Mirrenu. Ihned z protiútoku už gól padl. Z levé strany hřiště nacentroval Robb a Mehmet skvělým zakončením poslal svůj St. Mirren do vedení 1:0. Pár centimetrů blízko měl poté k vyrovnání Bob Malcolm, mířil ale vedle.

Ve druhé půli musel Motherwell ještě přidat, pokud chtěl pomýšlet na výhru. Už po třech minutách druhé půle se ale domácím podařilo vyrovnat. Motherwell zahrával rohový kop, Hammell míč prodloužil a na vzdálenější tyči lehce posunul míč do odkryté brány Sutton. Motherwell měl převahu, Clarkson ale Howarda neprostřelil. To se povedlo až v 62. minutě hry Malcolmovi. Hammell poslal míč do pokutového území St. Mirrenu a Malcolmovu střelu ke vzdálenější tyči nikdo nedokázal zastavit. Motherwell se ujal vedení 2:1, které držel až do konce zápasu. V 71. minutě byl navíc vyloučen za faul loktem Miranda a St. Mirren už nedokázal v deseti lidech skórovat. Hosté tak do St. Mirrenu odjíždějí s nepořízenou, Motherwell zvítězil 2:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele