základní část, 18. kolo
15.12.2008 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Motherwell FC - Kilmarnock FC 0:2

Kilmarnock si připsal důležité vítězství 2:0 v Motherwellu a zůstává tak v klidném středu tabulky, naopak domácí tým bojuje o udržení se v lize. Do vedení šli hosté v 35. minutě zásluhou Pascaliho a v 77. minutě ještě pojistil výhru Kilmarnocku Russell.

Do utkání lépe vstoupili domácí hráči a po sedmi minutách hry nebezpečně střílel Porter, Garry Hay ale dokázal míč zablokovat. O chvíli později Sutton selhal v zakončení a od Motherwellu to bylo na dlouhou dobu vše. Kilmarnock byl po půlhodině hry přinucen střídat, kdy odešel zraněný Danny Invincibile, kterého nahradil Flannigan.

Hosté poté dostali příležitost, kterou využili ve vedoucí gól. Simmonds nastřelil Reynoldse a míč šel za čáru. Rohový kop zahrál Skelton a Pascali hlavičkou bezchybně zakončil. Šanci na vyrovnání měl Hammell, jeho dalekonosný pokus ale Combea nevystrašil.

Po 51. minutách hry mohl zdvojnásobit vedení Kilmarnocku Skelton, Smith ale předvedl fantastický zákrok a míč vyrazil. Motherwell poté obléhal bránu Kilmarnocku, Combe byl však bezchybný. Jeho skvělé zákroky a slabá ofenziva Motherwellu znamenaly, že utkání stále vyznívalo lépe pro hosty.

Kilmarnock v 77. minutě ještě zvýšil své vedení. Kapitán Motherwellu Reynolds chtěl zahrát míč do bezpečí, Flannigan ale poslal balón zpět Russellovi, který nízkou střelou do pravého rohu Smithovi sítě pojistil vedení na konečných 2:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele