základní část, 17. kolo
07.01.2009 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Motherwell v dohrávce porazil Hearts

Motherwell si v dohrávce sedmnáctého ligového kola dokázal poradit s Hearts a zvítězil nad nimi 1:0. Jediný a vítězný gól utkání zařídil v 11. minutě hry přesnou hlavičkou Porter.

Hearts museli ještě před zápasem udělat několik změn v sestavě. Karipidis, Thomson a Kingston se v sobotním zápase proti Hibs zranili a v dnešním utkání je nahradili Zaliukas, Wallace a Obua. Do útoku se jako první dostal Motherwell, přihrávku O'Briena však žádný ze spoluhráčů nezachytil.

O několik minut později znovu centrovat O'Brien, gólman Hearts Janos Balogh ale míč lapil. V 11. minutě byl už ale bezmocný. Paul Quinn uvolnil Hughese, ten nacentroval do pokutového území a Porter svojí hlavičkou zajistil domácím vedení 1:0.

Hearts bojovali o vyrovnání, na dalekonosný volný kop Drivera ale Nade nedosáhl. Poločas se blížil ke konci, přesto ještě hlavou zahrozil Porter, tentokrát ale jeho šance gólem neskončila. Ihned po začátku druhé půle zkusil štěstí z okraje pokutového území Motherwellu Jonsson, Smith ale míč vyrazil.

Rychlost utkání se zpomalovala a šancí na obou stranách postupně ubývalo. Poslední větší příležitost měl v zápase znovu Motherwell, obránce Hearts, Christophe Berra ale dokázal míč odkopnout do bezpečí. Motherwell ta zvítězil nad Hearts 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak tohle preview uz tady je nejakej ten patek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele