základní část, 3. kolo
23.08.2008 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Motherwell FC - Dundee United 1:1

Hostující brankař z týmu Dundee United Lukazs Zaluska zachránil svému týmu jednobodový zisk ze hřiště zatím tápajícího celku Motherwellu chycenou penaltou ve druhém poločase.

Týmy ze spodní části tabulky začaly zápas aktivně, protože ani jednomu se nepovedl letošní start do sezóny a oba chtěly po třech kolech bodovat naplno. Manažeři obou týmů udělali ve svých sestavách změny oproti minulému ligovému kolu. V týmu domácích od první minuty v základní sestavě nastoupil John Sutton, nová posila domácího celku. Mimo hru zůstal Stephen Hughes kvůli zranění kolení šlachy. Právě zmíněný Sutton byl po celý zápas velmi aktivní a v 34. minutě svoji aktivitu přetavil v gólový zápis a připsal si první přesný zásah v novém působišti. Ovšem pár minut před přestávkou, konkrétně ve 40. minutě odpověděl hostující kapitán Wilkie, který po rohovém kupu překonal domácího brankáře Smitha. Do šaten se tedy po prvním poločasu šlo za nerozhodného stavu.

Do druhé půle vstoupili aktivní hrou domácí hráči Motherwellu. Po několika malých příležitostech se postupně dostávali do tlaku, který vyvrcholil faulem v pokutovém území a tedy penaltou. Na značku pokutového kopu si míč postavil zkušený střelec Chris Porter, ale na skvěle chytajícího brankaře hostí nevyzrál. Po neproměněné penaltové exekuci se domácí tým postupně sesypal a hra se přesunula do středu pole. Nic zvláštního se už na hřišti nestalo a tak i po devatesáti minutách hry na světelné tabuli svítil nerozhodný stav 1:1.

Autor: Miroslav Peřina / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele