základní část, 30. kolo
21.03.2009 13:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Motherwell FC 0:0

Kilmarnock odehrál s Motherwellem velice vyrovnaný zápas, ovšem ani jeden z klubů si vítězství nezasloužil více, než jeho soupeř. Utkání příliš fotbalové krásy nenabídlo a podle očekávání skončilo bez branek.

Kilmarnock do utkání vstoupil lépe, Kyleův pokus ale bránu Motherwellu neohrozil. První střelu na bránu si připsal Bryson, větší nebezpečí ale nepřinesl. Oba týmy byly jinak bezzubé a svého soupeře nedokázaly ohrozit.

Rozkouskovaná první půle přinesla další příležitost až chvíli před koncem, Kyle ji ale nevyužil. Nejlepší šanci Motherwellu založil Sutton, jenž našel na okraji pokutového území Hughese. Záložník poslal centr před bránu, ale Sheridan, který je v týmu na hostování z Celticu mířil vedle.

Ve druhé půli si jako první zapsal do statistik zápasu střelu Motherwell, O'Brien ale mířil příliš vysoko nad bránu Kilmarnocku. Chvíli poté upadl v souboji s Reynoldsem na okraji pokutového území Taouil a domácí tým se dožadoval odpískání penalty. Zahrával se ale jen volný kop, který byl zablokován a Hay poslal míč do hlediště.

Zajistit vedení Kilmarnocku měl možnost Kyle, mířil ale nad bránu. Šanci měl také Klimpl, ani mu se však střelecky nedařilo. Taouil zahrál nebezpečný rohový kop, k hlavičce se dostal Pascali a brankář Smith musel jeho pokus vyrážet. Když se chvíli před koncem zápasu nedokázal trefit ani Clarkson, skončilo utkání bez branek.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele