základní část, 9. kolo
18.10.2008 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Motherwell FC 1:0

Kilmarnock může po dnešním zápase proti Motherwellu děkovat Craigu Brysonovi, který se v 89. minutě zasloužil o vítězství 1:0 a tři body pro domácí mužstvo. Naopak hostům cestu za body zkomplikoval vyloučený Quinn.

Motherwellu by v dnešním zápase snad stačil i bod, od 64. minuty totiž hrál bez vyloučeného Paula Quinna, Kilmarnock ale nakonec bere všechny body. První šanci měl Kilmarnock ve 12. minutě hry, když Stephen Hughes uklouznul při odkopu, Sammonovu střelu ale chytil Smith. Domácí museli už v 17. minutě provádět změny v sestavě, zraněný Simon Ford se odbelhal ze hřiště a nahradil ho James Fowler. Smith musel o pár minut později znovu zasahovat, ani tentokrát ale Sammonovu střelu nepustil. Hosté se poté začali dostávat do hry a velkou šanci si připsal Sutton, hlavičku ale nenamířil do brány.

Sutton měl příležitost i na začátku druhého poločasu, jeho střelu však odrazil Fowler. Ovšem hra se začala čím dál více rozkouskovávat a množily se fauly na obou stranách. V 64. minutě unikl Fernandez a Quinn nemohl dělat nic jiné, než ho faulovat. Vysloužil si za to červenou kartu, ani tímto vyloučením se ale hra nezlepšila. Motherwell se zatáhl do obrany a doufal v remízu. Hamill zkusil pár minut před koncem utkání střelu zdálky, u tyče Smithovu brány dostal míč Bryson a přesnou střelou zařídil Kilmarnocku výhru 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele