základní část, 15. kolo
22.11.2008 16:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Kilmarnock FC - Inverness Caledonian 1:2

Kilmarnock nepotvrdil ve své pevnosti Rugby Park roli favorita a s Inverness prohrál těsně 1:2. Hosty do dvougólového vedení poslali Imrie a Wood, pět minut před konečným hvizdem pak pouze korigoval výsledek utkání Gibson.

Do první šance se dostal hned v první minutě hostující tým zásluhou Iana Blacka, jehož střelu ale brankář Combe zneškodnil. Druhá šance Invernessu ale už gólem skončila, když ve čtrnácté minutě našel Don Cowie parádním centrem na zadní tyči domácí brány Douga Imrieho, který nekompromisní střelou pod břevno otevřel účet zápasu.

I přesto, že manažer Killie Jim Jefferies naléhal na své svěřence, aby zlepšili obranu, obdržel Kilmarnock před poločasovou přestávkou další gól. Osm minut před koncem první pětačtyřicetiminutovky přihrál Cowie do pokutového území Garrymu Woodovi, jenž nedal Combemu žádnou šanci.

V druhé půli se pokusil o snížení domácí Taouil, i po jeho pokusu však stav utkání zůstal nezměněn. Na druhé straně zkoušel štěstí z osmnácti metrů střídající Andrew Barrowman, z gólu se ale také neradoval.

Pět minut před koncem duelu se domácí tým přece jenom dočkal branky, když si Willie Gibson vyměnil na velkém vápně míč s Davidem Fernandezem a prostřelil hostujícího brankáře. Více však už Kilmarnock nestihl a utrpěl po minulém vítězství nad Dundee opět porážku.

Killie se po dnešní prohře propadli na konec první šestky skotské ligy, Inverness poskočil na osmé místo.

Autor: Petr Páral / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele