základní část, 22. kolo
17.01.2009 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Heart of Midlothian 0:2

Kilmarnock v domácím prostředí selhal a tři body si odváží Heart of Midlothian. Výhru jim svými góly zajistili Bruno Aguiar a Christos Karipidis a Hearts se tak posunuli na čtvrté místo tabulky.

Kilmarnock zahrozil jako první, dalekonosný volný kop Haye ale chytil gólman Hearts Jamie MacDonald. Hosté ovšem byli také nebezpeční a centr Aguiara prošel napříč pokutovým územím, Obua ale na míč nedosáhl. Domácí gólman Combe mohl o chvíli později děkovat Hayovi, který odklidil míč po rohovém kopu Drivera.

Tým Jima Jefferiese poté navršoval svůj tlak, Fernandez ale přestřelil bránu Hearts. Svoji šanci neproměnil ani Invincibile a slabou hlavičku poslal na MacDonalda Pascali. Hosté se do hry dostali až v druhé půli a po hodině hry šli do vedení. Stewart našel v zcela volného Aguiara a portugalský záložník se postaral o vedení 1:0.

Kilmarnocku se nedařilo proměňovat šance, čehož Hearts následně využívali. V 80. minutě poslal míč napříč pokutovým územím Berra a obránce Karipidis zajistil Hearts dvougólové vedení. Poslední větší šanci měl Nade, míč ale za záda Combea nedostal.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele