základní část, 3. kolo
23.08.2008 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Hamilton Academical 1:0

Až ve třetím kole nové sezóny našel nováček Hamilton přemožitele, tím se po výhře 1:0 stal Kilmarnock. Vítězný gól zápasu vstřelil ve 45. minutě utkání Manuel Pascali.

Kilmarnock byl sice v zápase lepším týmem, ale stejně jako v předchozích zápasech dokázal také Hamilton nebezpečně zaútočit. Zápas ale nezačal příliš aktivně, oba týmy bojovaly převážně uprostřed pole a častými fauly rozkouskovávaly hru. První šanci měl až ve 20. minutě Stevenson, ovšem do dráhy míče se připletl rozhodčí a míč skončil mimo hřiště. Na druhé straně zahrál Taouil rohový kop přesně na hlavičku Wrightovi, ale míč šel příliš vysoko.

Fernandez a Sammon se už dostávali do blízkosti brány Hamiltonu, ovšem Swailes míč ukořistil. Následovala šance Invincibileho, který však mířil vysoko. Zaskvěl se i gólman Tomáš Černý, který chytil Fordovu střelu. V nastaveném čase první půle se k míči dostal Taouil, odcentroval do pokutového území, kde hlavou dorazil míč do sítě Pascali, 1:0.

Ve druhém poločase musel Hamilton útočit, brzy ale přišel o zraněného obránce McLaughlina. Nebezpečnou šanci měl Sammon, Černý ale vyběhl a útočník domácích šanci promarnil výstřelem mimo bránu. V 78. minutě naděje Hamiltonu ještě klesly, Graham dostal červenou kartu za tvrdý faul ze zadu na Pascaliho. Další šance proto byly v režii domácích, Černý musel zasahovat i proti nepříjemné střele Invincibileho, ale výsledek zápasu se již nezměnil.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele