o udržení, 35. kolo
09.05.2009 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Falkirk FC 1:1

Falkirk stáhl na jedenáctou příčku další bod, když remízoval na Rugby Parku s domácím Kilmarnockem 1:1. Skóre otevřel obránce hostujícího celku Darren Barr, o chvíli později vyrovnal Kevin Kyle.

Kilmarnock vstoupil do zápasu velmi aktivně a hned v první patnáctiminutovce musel ukázat své brankářské umění brankáře Bairns Dani Mallo, který čelil pokusům Gibsona a Mehdiho Taouila. Killie neotevřeli účet zápasu ani po další šanci, když po Taouilově rohovém kopu pálil nad bránu Kyle.

Na hrací ploše měli rozhodně větší slovo domácí a nadále drželi svého soupeře pod tlakem. Jamie Hamill mířil po přihrávce Forda mimo a ve 39. minutě netrefil bránu z vynikající pozice Kyle.

I ve druhém dějství držel Kilmarnock hru pod svou kontrolou, nicméně jako první se ze vstřelené branky radoval Falkirk, když v 56. minutě využil po rohu Neila McCanna zaváhání domácí obrany Darren Barr a ze vzdálenosti tří metrů překonal gólmana Combeho.

Vedení ale Falkirku nevydrželo příliš dlouho, když o jedenáct minut později napřáhl z dvaceti metrů k parádní střele Kevin Kyle a Mallo byl bez šance.

Chvíli před koncem mohl strhnout vedení na stranu Falkirku McCann, brankář Combe byl ale proti a jeho střelku zneškodnil.

Falkirk po zisku jednoho bodu stáhl ztrátu na jedenáctý St. Mirren na pouhé dva body. Kilmarnock je devátý, nad sestupovou příčkou ho však dělí pouze náskok tří bodů.

Autor: Petr Páral / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele