základní část, 17. kolo
13.01.2009 20:45 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Kilmarnock FC - Aberdeen FC 1:2

Dohrávka sedmnáctého ligového kola, mezi Kilmarnockem a Aberdeenem nakonec překvapivý výsledek nepřinesla. I když se domácí celek dostal už po deseti minutách hry do vedení, Miller dvěma góly rozhodl o výhře Aberdeenu 2:1.

Přitom do zápasu Aberdeen nevstoupil vůbec dobře a Kilmarnock svého soupeře přehrával. Štěstí vyzkoušel Russell, jeho střela však našla jen postranní síť brány Aberdeenu. V desáté minutě už se ovšem fanoušci domácího týmu gólu dočkali. Střela Garryho Haye se odrazila od Invincibileho k Russellovi, který se tentokrát nemýlil a zařídil Kilmarnocku vedení 1:0.

O dalších deset minut později měl Russell šanci zdvojnásobit vedení, svoji hlavičku ale přesně nenamířil. Aberdeen se poté dostal do hry a rána McDonalda se otřela o tyč. Po půlhodině hry přišlo vyrovnání, o které se přesnou střelou zasloužil Miller.

Nedlouho poté se ukázal gólman Langfield, který skvěle zlikvidoval střelu Brysona. Po přestávce měl více šancí hostující tým a v 59. minutě přišel vedoucí gól Aberdeenu. Mackie nacentroval a Miller svojí hlavičkou překonal gólmana Kilmarnocku. Aluko mohl zvýšit vedení Aberdeenu, příliš dlouho ale váhal, než mu míč ukořistil Pascali. Aberdeen i přesto zvítězil nad Kilmarnockem 2:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele