základní část, 26. kolo
21.02.2009 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Inverness Caledonian - Hibernian FC 2:0

Inverness v utkání proti Hibernianu překvapil a zvítězil 2:0. Hostující tým je naopak ve stále větší krizi a propadá se tabulkou směrem dolů. Vítězství zajistili Invernessu svými góly Proctor a Foran.

Teprve druhé domácí vítězství Invernessu v probíhající sezóně zajistil už po čtvrthodině hry Proctor, který těžil z dobré práce Imrieho a Odhiamba. Hibernian se pokoušel o vyrovnání a velice blízko mu byl ve 21. minutě, když střelu Johanssona musel vyrážet Esson.

Derek Riordan se o chvíli později pokoušel centrem najít v pokutovém území spoluhráče, Esson ale míč chytil do rukavic. Hibernian byl u míče často, ovšem nemohl najít způsob, jak překonat Inverness. V poločasové přestávce vystřídal kouč Paatelainen Chisholma, kterého na hřišti nahradil Keenan.

Horalům se ovšem zápas vydařil a v 64. minutě padl druhý gól do sítě Hibernianu. Pokus Imrieho brankář Szamotulski pouze vyrazil a z dorážky se nemýlil Richie Foran. V posledních minutách hry měl ještě příležitost Rooney, kterou ale neproměnil a zápas skončil 2:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele