základní část, 2. kolo
16.08.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Inverness Caledonian - Hamilton Academical 0:1

Hamilton se stává velkým překvapením tohoto ročníku Scottish Premier League, když dokázal zvítězit i ve druhém ligovém zápase, tentokrát nad Invernessem. Vítězství zajistil hostům ve 45. minutě Offiong.

Hamilton vyběhl do zápasu ve stejné sestavě jako ve vítězném zápase proti Dundee United. Začátek zápasu příliš šancí nepřinesl a oba týmy se soustředily na obranu, nechtěly dostat první gól. První větší šanci měli domácí, Imrieho centr našel McBaina, jehož střelu ale vyrazil Tomáš Černý. Na druhé straně měl šanci Offiong, McGuire ale míč odrazil. Další velkou příležitost Invernessu měl Barrowman, Černý ale včas vyběhl a šanci zneškodnil.

Ve 38. minutě měl Hamilton zatím největší šanci zápasu, po hlavičce Stevensona ale špatně mířil Offiong. Na druhé straně zahrával volný kop Cowie, jeho střela ale mířila vysoko. Ve 45. minutě slavili hosté branku. Offiong prošel přes Duffa a prostřelil míč přes bezmocného Frasera. Do druhé půle vyběhl za Inverness i Adam Rooney a ihned si připsal velkou šanci, na jejímž konci ale mířil nepřesně. Hamilton v druhé půli své vedení bránil a díky Stevensonovi měl i několik menších šancí. Na straně domácích tvrdě střílel Imrie, Černý ale skvěle zakročil a udržel na svém kontě nulu. Hamilton zvítězil v Invernessu 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele