o titul, 36. kolo
13.05.2009 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Hibernian FC - Rangers FC 1:1

Rangers ve středečním zápase proti Hibernianu nečekaně zaváhali a po remíze 1:1 si zkomplikovali boj o ligový titul. Hibs se do vedení dostali čtyři minuty před koncem první půle trefou Riordana a až Novo srovnal alespoň na 1:1.

Hosté vstoupili do zápasu dobře a po faulu na Boyda se zahrávali volný kop. K němu se postavil Davis, ale mířil mimo bránu. O pár minut později udělal Hogg chybu, kterou poslal do šance Boyda, ovšem Jones stačil zasáhnout. Připravenost gólmana Ma-Kalambaye otestoval Mendes, ale ani on síť nerozvlnil.

Dobrou šanci měl Velička, ale nenaložil s ní dobře, naopak hosté se pár minut před koncem prvního poločasu dostali do vedení krásnou střelou Riordana. Rangers museli ještě více otevřít hru a na začátku druhé půle mohli vyrovnat, Boydovu hlavičku však vyrazil Ma-Kalambay. Po přihrávce Whittakera měl příležitost i Novo, ale nemířil přesně.

Převaha Rangers dál narůstala a jen díky skvělému Ma-Kalambayovi Hibs drželi jednobrankové vedení. Na druhé straně měl ojedinělou šanci Riordan, Alexander byl však připraven. Vyrovnat mohl Lafferty, ani on ale neměl střelecké štěstí. Rangers však nakonec dokráčeli alespoň k remíze, když deset minut před koncem utkání srovnal Novo, jenž dorazil střelu Laffertyho.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele