základní část, 4. kolo
30.08.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Hibernian FC - Motherwell FC 0:1

V napínavém utkání mezi Hibernianem a Motherwellem hosté ukázali, že vyhrávat stále umějí. Svěřenci kouče McGheeho napravili své chyby z minulých utkání a díky gólu Johna Suttona zvítězili 1:0.

Domácí si už v prvních minutách hry vytvořili gólovou příležitost, gólman Graeme Smith byl ale pozorný a míč lapil. Na druhé straně střílel Porter, Ma-Kalambay ale zasáhl a střelu zneškodnil. Po čtvrthodině hry měl velkou šanci Rankin, mířil ale mimo bránu. O tři minuty později se k bráně Motherwellu přiblížil Fletcher, střílel ale vysoko nad bránu. Akce střídala akci a střelu Stephena Hughese musel vyrážet Ma-Kalambay. O několik minut později nebezpečně střílel Shiels, Smith ale za svá záda žádnou ránu nepustil.

Druhá půle byla také plná zajímavých šancí a týmy hrály pro diváky velmi atraktivní fotbal. Střelu Colina Nishe s přehledem vyrazil Smith a stále držel svůj Motherwell ve hře. V 64. minutě se Hibs rozhodli pro střídání, ze hřiště odešel Rankin a nahradil ho Zemmama. Šancí měly oba týmy za zápas hodně, jediný gól ovšem padl až v 79. minutě hry. Clarkson našel v pokutovém území Hibs Suttona, který přesnou střelou poslal Motherwell do vedení. Domácí se snažili o vyrovnání a po jednom ze soubojů upadl v vápně Motherwellu Pinau, rozhodčí ale jeho námitky ignoroval. Motherwell si v Hibernianu připsal první letošní výhru.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele