základní část, 9. kolo
19.10.2008 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Hibernian FC - Heart of Midlothian 1:1

Hibernian a Hearts ukázali ve vzájemném utkání festival neproměněných šancí a sami rozhodli o tom, že si body rozdělí. Utkání skončilo 1:1, když se za domácí trefil Fletcher a za Hearts vyrovnal Aguiar.

Do brány Hearts se tak jako v minulých utkáních postavil Slovák Marián Kello, už ve druhé minutě ale lovil míč ze své sítě. Nish sebral balón Karipidisovi, přihrál Riordanovi, ten poslal míč Fletcherovi a kanonýr Hibs poslal domácí přesnou střelou z malé vzdálenosti do vedení. Blízko vyrovnání byl poté Berra, střelil ale těsně vedle brány. Na druhé straně mířil jen do postraní sítě Riordan. Obrovskou šanci promrhal Kingston, když mohl poslat míč do prázdné brány, ale přestřelil. Na straně domácích se po faulu Jonssona dožadoval penalty Riordan, nebylo mu ale vyhověno. Ovšem ve 42. minutě přišlo vyrovnání. Aguiar dostal míč a střelil přesně do spodního rohu brány Hibernianu.

Už v poločasové přestávce nahradili Hearts nejistého Mariána Kella, kterého vystřídal Janos Balogh. Druhá polovina začala podobně jako předchozí, Hibernian byl nejprve lepším týmem, do hry se ale postupně dostali i Hearts. Jako první zkusil štěstí Fletcher, ovšem jen do postraní sítě Baloghovi brány. O pět minut později ukázal zajímavé sólo přes půl hřiště Driver, Stevenson ale jeho následnou střelu odrazil. Gól už však v druhé půli nepadl a týmy si tak připsaly bod.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele