základní část, 27. kolo
28.02.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hibernian FC - Falkirk FC 0:0

Falkirk se navzdory několika brankovým příležitostem musel po utkání s Hibernianem spokojit s pouhým bodem za bezbrankovou remízu. Hibernian může být naopak za bod rád, jeho herní krize pokračuje.

Po nervózním začátku měli první větší šanci domácí, po centru Riordana se však Nish neprosadil. Na druhé straně chyboval Hogg a nabídl šanci Lovellovi, Szamotulski však jeho střelu dokázal vytěsnit. Johansson se dostával do nebezpečné příležitosti, gólman Falkirku Mallo ale včas zasáhl. Obránce hostí, Pressley, mohl svůj tým dostat do vedení, po rohu O'Briena ale zamířil nad bránu.

Hosté zahrozili znovu, když centr do pokutového území poslal Scobbie, hlavička útočníka Higdona mířila vysoko. První poločas se blížil ke konci, kapitán Hibs Rob Jones ale ještě hlavičkoval těsně vedle brány Falkirku.

Falkirk vytvořil ve druhé půli na Hibs nátlak a Higdon vystrašil svým pokusem domácí diváky, mířil ovšem vedle. Tentýž hráč zkusil štěstí z dálky a míč orazítkoval tyč. Příležitost měl i Bullen, balón nenasměroval do brány. Když svoji šanci neproměnil ani Arfield, skončil zápas bez branek.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele