základní část, 2. kolo
16.08.2008 16:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Hibernian FC - Falkirk FC 3:2

Hibernian si poradil s Falkirkem rozdílem 3:2 a získal za výhru tři body. Dvěma góly pomohl domácím k vítězství Colin John Nish.

Nish ukázal své kvality již ve 24 sekundě, kdy dostal přihrávku od Rankina a přesnou střelou k bližší tyči překonal gólmana Olejnika. Hibs mohli své vedení brzy zdvojnásobit, ovšem tentokrát Nish přesně nemířil. Další velkou šanci měl po chybě obrany hostů Fletcher, Olejnik ale předvedl skvělý zákrok. Obrana Falkirku ani v dalších minutách nepůsobila sebejistě a dopouštěla se velkých chyb. Hibernian byl stále lepším týmem a jeho příležitosti přibývaly.

Ve 25. minutě lehce prošel k blízkosti brány Falkirku Nish a podruhé překonal Olejnika. Ovšem Higdon vzápětí vrátil hosty do hry, po půlhodině hry snížil na 1:2. Hibs mohli téměř ihned znovu zvýšit, Rankin však příležitost ke střele zmeškal. Ovšem po startu druhé půle znovu vedli domácí o dva góly, Hanlon hlavičkou překonal gólmana Falkirku. Hosté se už jen zmohli na snížení na 2:3. McNamara našel přesnou přihrávkou Higdona, který si připsal druhý gól. Hibernian si přesto připsal na konto tři body.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele