základní část, 3. kolo
23.08.2008 16:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - St. Mirren FC 2:1

Hearts získali v zápase proti St. Mirrenu tři body díky vítězství 2:1. Hosté si ale zkomplikovali cestu k bodům už ve 26. minutě, kvůli vyloučení Toneta, zbytek zápasu hráli v deseti lidech.

Hearts byli od startu utkání lepším týmem, Wallace proběhl podél postraní čáry až na dostřel branky hostí, jeho střelu ale chytil Howard. Nebezpečnou ránu vyslal také Kingston, ale Howard míč vyrazil nad břevno. Už ve 25. minutě přišli hosté o jednoho hráče. Tonet měl již žlutou kartu za faul na Thomsona, o dvě minuty později ale poslal k zemi Stewarta a obdržel červenou kartu. Hearts se od této chvíle tlačili ještě do více příležitostí a v nastavení první půle se z dálky přesně trefil Mole, 1:0.

Pět minut po začátku druhé poloviny zápasu střílel z ostrého úhlu Kingston a jeho ránu zastavila až tyč. V 70. minutě ale St. Mirren nečekaně vyrovnal na 1:1. Miranda zahrál rohový kop, od několika hráčů se míč dostal až k Mehmetovi, který prostřelil Kella a vyrovnal. Hearts ovšem nechtěli remízu připustit a o pět minut později byli znovu ve vedení. Driver se dostal do pokutového území St. Mirrenu a Miranda hráče fauloval. K pokutovému kopu se postavil Stewart a nemýlil se. Hearts zvítězili nad St. Mirrenem 2:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele