základní část, 28. kolo
04.03.2009 20:45 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Motherwell FC 2:1

Heart of Midlothian získávají díky výhře 2:1 nad Motherwellem další tři důležité body, za což mohou děkovat hlavně Rubenu Palazuelosovi, který vstřelil vítězný gól až v nastaveném čase.

Hearts jsou ve formě, ovšem byli to hosté, kdo ovládal začátek zápasu. Po sedmi minutách hry poslal McLean střílený centr směrem k Sheridanovi, jeho výstřel však zamířil vedle brány. O pět minut později zkusil štěstí Hughes, ale jeho pokus šel také mimo. Hearts se v zápase příliš nedařilo a Aguiar byl jediným hráčem domácího týmu, který se střelou zapsal do statistik.

Motherwell byl naopak stále více nebezpečný a střelu Hughese naštěstí stačil zablokovat Stewart. O pár minut později měl tentýž hráč další šanci, ovšem tentokrát letěl míč z jeho kopačky okolo levé tyče mimo. Ve 34. minutě přišlo střídání na straně Hearts, kde nahradil Mrowiece Nade. Motherwell se poté dožadoval pokutového kopu, po údajném faulu Karipidise na Sheridana, ale rozhodčí odmítl o penaltě uvažovat.

Největší šanci Hearts v první půli měl Wallace, jehož pokus musel vyrážet Smith. Do druhé půle Laszlo svůj tým nabudil a Hearts znovu ukazovali svoji sílu. Stewart mířil ještě mimo, ovšem v 50. minutě zahrál dlouhý aut Neilson, od Obuy se míč dostal k Driverovi, který zajistil svému týmu vedení 1:0.

Odpovědět mohl Sutton, jeho hlavička ale gólem neskončila. Po incidentu mezi Klimplem a Driverem došlo u trenérů obou klubů k ostré výměně názorů. V 75. minutě odešel ze hřiště Craigan a už po další minutě bylo vyrovnáno, když se trefil Hughes. Až v nastaveném čase padl rozhodující gól zápasu, který zajistil Palazuelos.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele