základní část, 31. kolo
04.04.2009 16:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Heart of Midlothian - Kilmarnock FC 3:1

I když Hearts na vlastním hřišti dostali od Kilmarnocku velice rychlý gól, dokázali se hlavně díky Elliotovi oklepat a třemi góly strhli vítězství na svou stranu.

Hosté do utkání vstoupili skvěle. Taouil nacentroval do pokutového území a Invincibile hlavičkou překonal gólmana Balogha. Domácí se snažili o vyrovnání, střelu Drivera však Combe vyrazil nad bránu. Ve 22. minutě Combe jen vyrazil pokus Zaliukase a Elliot poslal míč do sítě. Ve 28. minutě tentýž hráč zařídil Hearts vedení, když do brány poslal míč po centru Wallace. Elliot si mohl ještě v první půli připsat hattrick, mířil ale jen do brankové konstrukce.

Hned po prvních pěti minutách druhé půle ještě zvýšil vedení Hearts Aguiar a Kilmarnock proto musel hru otevřít ještě více. Wallace přesně nacentroval, Palazuelos ale mířil hlavou nad bránu. Hearts přesto dostali o pár minut později ještě větší šanci, když po faulu na Elliota byl odpískán pokutový kop. K němu se postavil Aguiar, míč ale do brány nenamířil. Elliot byl v závěrečných minutách střídán a vysloužil si za svůj skvělý výkon potlesk ve stoje. Hearts hlavně díky jeho přispění zvítězili nad Kilmarnockem 3:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele