základní část, 8. kolo
04.10.2008 16:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Heart of Midlothian - Kilmarnock FC 1:2

Kilmarnock nakonec vydřel proti Hearts výhru 2:1 a odvezl si domů důležité tři body. Do vedení šli hosté gólem Taouila, vyrovnat se ale ještě v první půli podařilo Kingstonovi. V 82. minutě ale přišla šance Brysona a vítězný gól Kilmarnocku.

Csaba Laszlo nasadil do sestavy Hearts oproti minulému utkání dva nové hráče, Tullberg a Thomson nahradili suspendované duo Jonsson, Ksanavicius. Na straně hostí místo vykartovaného Jamese Fowlera nastoupil Danny Invincibile. První větší šanci si připsali domácí, Berra ale mířil jen do postraní sítě Combeho brány. Po přihrávce Kingstona se do druhé příležitosti dostal Tullberg, mířil ovšem mimo bránu.

Ve 19. minutě šel naopak do vedení Kilmarnock. Mole fauloval Brysona a k volnému kopu se postavil Taouil. Proti jeho střele neměl gólman Hearts Kello žádnou šanci a míč skončil v bráně, 0:1. Hearts se stále tlačili do ofenzivy, což se jim ve 34. minutě vyplatilo. Stewart vyslal na bránu Kilmarnocku jedovatou střelu, odražený míč se dostal ke Kingstonovi, jenž vyrovnal na 1:1. Hosté se znovu snažili o vedení, Kello ale Hamillovu střelu lehce chytil.

Hearts měli převahu, zúročit v gól ji ale nedokázal Mikoliunas, ani z následné dorážky Kingston. Ten samý hráč měl o několik minut později další velkou příležitost, Combe ale skvěle zakročil. V 82. minutě se do útoku dostali hosté a Hearts podruhé inkasovali. Bryson dostal míč a nízkou střelou překonal Kella. Kilmarnock si na své konto připsal tři body, za výhru 2:1.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele