základní část, 21. kolo
03.01.2009 13:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Hibernian FC 0:0

Hearts předvedla v dnešním zápase velmi dobrý výkon, na tři body ze zápasu proti Hibernianu to však nestačilo. Utkání skončilo bezbrankovou remízou, která může více těšit hostující tým.

Hvězdy Hibernianu, John Rankin, Colin Nish a Dean Shiels doplatily na špatný výkon z minulého utkání a zápas začínaly jen na lavičce. Bývalý hráč Rangers, finský útočník Jonatan Johansson odehrál za Hibernian svůj debutový zápas a špatně si nevedl.

První šanci měli domácí a už po sedmi minutách hry byli velice blízko vedoucí brance. Andrew Driver si poradil s Chrisem Hoggem a z okraje pokutového území poslal nebezpečnou střelu, kterou musel Ma-Kalambay vyrazit na roh. Hearts měla další velké šance, hlavička Nadeho se ale odrazila jen od tyče brány Hibs.

Na druhé straně prošel Stevenson a přihrál volnému Fletcherovi, ten však příležitost zahodil nepřesnou střelou. Po půlhodině hry musel být vystřídán Thomson, kterého v domácím týmu nahradil Glen. Nepříjemnou střelu vyslal na Ma-Kalambaye Kingston, gólman byl ale připraven.

Další šanci měl Glen, který využil chyby Hogga, Ma-Kalambay ale svůj tým i tentokrát zachránil. Ve druhé půli se k bráně Hibs blížil Nade, střela však zamířila jen do boční sítě Ma-Kalambayovi brány. Kingston musel v 54. minutě opustit kvůli zranění hřiště, kde ho nahradil Cesnauskis. O několik minut později mohl udeřit Fletcher, Balogh se ale prostřelit nenechal. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele