základní část, 15. kolo
22.11.2008 16:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Heart of Midlothian - Falkirk FC 2:1

V zápase mezi Hearts a Falkirkem zůstaly tři body doma. Hosté sice od 16. minuty vedli gólem Lovella, o chvíli později však vyrovnal Aguiar a v 59. minutě zařídil domácím plný počet bodů skvělým gólem Driver.

Hearts nastoupili bez záložníka Michaela Stewarta a šanci proto dostal Ruben Palazuelos. V prvních minutách hry měli příležitosti hráči Hearts. Christian Nade předložil míč Aguiarovi, jeho výstřel však letěl mimo. Šance měli i Nade s Jonssonem, jejich střely však byly zblokovány a další pokus Aguiara do brány nezamířil. Falkirk nastoupil bez Holdena, Arfielda i McNamary, příležitost tak dostali Arnau Riera a nezkušení McCaffrey a Mitchell.

Hearts měli sice další šance, v 16. minutě se však do vedení dostali nečekaně hosté. Higdon přihrál přesně Lovellovi a ten přesnou střelou nedal gólmanovi Baloghovi žádnou šanci. Vedení však trvalo pouhé tři minuty. Barr fauloval Nadeho a domácí dostali příležitost volného kopu. Ten zahrál nejlépe jak mohl Aguiar a míč skončil až v síti Falkirku, 1:1. Falkirk se vzpamatoval a Mithellův volný kop musel vyrážet Balogh. Driver ani Zaliukas se i přes své šance už v první půli mezi střelce nezapsali a stav byl nerozhodný.

V 59. minutě přišla chvíle Drivera. Ten převzal míč, skvělým sólem prošel přes několik hráčů a svoji šanci také proměnil v gól na 2:1. Falkirk se snažil vyrovnat, Mitchellovu dalekonosnou střelu ovšem Balogh lapil. Šanci měl po rohovém kopu ještě Bullen, Aguiar ale míč dostal do bezpečí. Hearts zvítězili nad Falkirkem 2:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele