základní část, 19. kolo
20.12.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Dundee United 0:0

Vyrovnaný souboj mezi Hearts a Dundee United nakonec skončil spravedlivou remízou. Ani na jedné straně hráči své šance neproměnili a zápas skončil bezbrankovou remízou.

Utkání bylo na šance velice chudé a za první poločas si ani jeden z brankářů nezachytal. První příležitost měli hosté. Craig Conway nejprve obešel tři obránce Hearts, následná střela však letěla mimo bránu. V předcházejících pěti zápasech bylo v tomto souboji rozdáno deset červených karet a od začátku bylo patrné, že i tento souboj nebude nikterak čistý.

Ve 33. minutě Nade tvrdě fauloval Dixona a mohl být rád, že dostal pouze žlutou kartu. Csaba Laszlo na to ihned zareagoval a Nadeho stáhl ze hřiště. Šancí bylo pramálo a ani pár minut před koncem první půle gól nepadl, Palazuelos ani Obua nedosáhli na Kingstonovu přihrávku.

Druhá polovina nebyla o mnoho záživnější. V 52. minutě se domácí tým neúspěšně dožadoval pokutového kopu, kdy Kenneth blokoval Kingstonovu střelu. Na druhé straně po střele Conwaye zasáhl obránce Zaliukas. Šanci poslat Hearts do vedení Driver, jeho střelu ale lapil Zaluska. Ani jeden z týmů neukázal, že by si vítězství zasloužil více než soupeř a oba kluby se tak rozešly bez branek.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele