základní část, 12. kolo
08.11.2008 16:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Hamilton Academical - Falkirk FC 1:1

Smírně se rozešli fotbalisté na New Douglas Parku, kde domácí Hamilton remizoval 1:1 s Falkirkem. Accies poslal do vedení James McCarthy, vyrovnání hostům přinesl Michael Higdon.

V prvních minutách zápasu se do šance dostal mladíček James McCarthy, jenž zpracoval centr Lucase Akinse a pálil mimo bránu. Potom brankář Scott Flinders zlikvidoval šanci právě Akinse.

Do vedení se Hamilton dostal devět minut před poločasovou přestávkou, když se míč po chybě hostující defenzivy dostal až k Jamesu McCarthymu, který dostal balon za Flinderse. V nastaveném čase první půle pálil nad soupeřovu bránu obránce Falkirku Darren Barr.

Čtyři minuty po startu druhého dějství se podařilo Falkirku vyrovnat. Centr O'Briena doputoval přes Scotta Arfielda a Steva Lovella k Michaelu Higdonovi, který v koncovce zanechal chladnou hlavu a skóroval.

Falkirk si po vyrovnání vytvořil další šance, ale O'Brien skvělý průnik zakončil střelou nad, na druhé straně hřiště pokus Marka McLaughlina zastavil gólman Flinders. Poté opět mimo hlavičkoval Barr, který si dobře naběhl na centr Neila McCanna. Poslední šanci zápasu měl záložník Bairns Scott Arfield, na brankáře Černého však nevyzrál.

Po dnešní remíze zůstává Hamilton stále na samotném dnu tabulky skotské ligy. Falkirk si udržel desátou pozici.

Autor: Petr Páral / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele