o udržení, 34. kolo
02.05.2009 16:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Falkirk FC - Motherwell FC 2:1

Falkirk se záchrany stále nevzdává, když doma porazil sedmý Motherwell těsně 2:1. Domácí tým poslal do vedení Carl Finnigan, druhou branku přidal Thomas Scobbie. Posledním přesným zásahem utkání snižoval z penalty David Clarkson.

Falkirk dokázal hned první vážnější šanci přetavit ve vedoucí gól, když veterán McCann našel volného Carla Finnigana, který pouze zasunul balon do odkryté brány. Po vstřelené brance hrál Falkirk ve velké pohodě, nicméně i tak musel předvést své brankářské umění domácí gólman Dani Mallo, který lapil hlavičku Davida Clarksona.

Začátek druhé půle se nesl ve znamení skvělé hry posledního celku tabulky, který si dnešní utkání vyloženě užíval a v 56. minutě zdvojnásobil své vedení, když McCann nacentroval balon na Scobbieho, jenž hlavičkou rozvlnil síť brány Motherwellu. Posledních dvacet minut ale musel Falkirk dohrávat utkání o deseti mužích, když musel po penaltovém faulu předčasně do sprch Aafjes. Ke značce pokutového kopu se postavil kanonýr David Clarkson a snížil na 2:1.

To ale bylo ze strany Well vše a Falkirk se tak mohl radovat ze zisku tří bodů. Bohužel pro Bairns tři body získal i Inverness, a tak stále tým Johna Hughese ztrácí na jedenáctou nesestupovou pozici čtyři body.

Autor: Petr Páral / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele