základní část, 14. kolo
15.11.2008 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Falkirk FC - Motherwell FC 1:0

Falkirk pokračuje v sérii bez porážky a po třech remízách si brankou Michaela Higdona zajistil vítězství 1:0 v zápase proti Motherwellu.

V první vážnější situaci se po přímém kopu Deana Holdena ocitl Michael Higdon, který ale hlavičkoval přímo do připraveného Greameho Smitha. Ve dvanácté minutě se mohl po rychlém protiútoku dostat do vedení naopak Motherwell, John Sutton však brankáře Falkirku Flinderse nepřekonal.

V další šanci se ocitli Well zásluhou Davida Clarksona, jenž nastřelil hostujícího brankáře, z dorážky síť nerozvlnil ani Stephen Hughes. Po dvou velkých šancí hostujícího týmu se nakonec do vedení ve 37. minutě dostal Falkirk, když se míč v rychlé akci dostal přes Stevea Lovella a Scott Arfielda až ke Grahamu Barrettovi, který posunul útok ještě ke kanonýru Michealu Higdonovi a útočník domácího mužstva ránou z osmnácti metrů do levého rohu vstřelil svůj sedmý gól v sezoně.

Ve druhé půli přihrál Burton O'Brien na levou stranu Stevu Lovellovi, proti kterému však dobře vyběhl brankář Smith a znemožnil vytáhlému útočníkovi zakončit. Těsně před koncem zablokoval střelu domácího Stewarta Mark Reynolds, poté úspěšný nebyl ani střelec jediné branky utkání Higdon.

Falkirk stále stoupá vzhůru, nyní je osmý, Motherwell se propadl na místo sedmé, o bod před Bairns.

Autor: Petr Páral / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele