základní část, 16. kolo
29.11.2008 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Falkirk FC - Hibernian FC 1:1

Hibernian nenavázal na fantastický minulý zápas a z Falkirku si odváží pouze bod za remízu 1:1. Falkirk od 69. minuty vedl díky gólu Darrena Barra, osm minut před koncem však srovnal stav na 1:1 Colin John Nish.

Oba týmy se snažily hrát útočným stylem, v zakončování však byli hráči z obou stran málo nebezpeční. Falkirk do zápasu vstoupil lépe a v prvních dvaceti minutách dvakrát ohrožoval bránu Hibs záložník O'Brien. Nejprve musel jeho střelu vykopávat Van Zanten a po volném kopu zasahoval Ma-Kalambay.

Nebezpečná byla i Higdonova hlavička a Ma-Kalambay musel vytáhnout akrobatický zákrok. Na druhé straně mířil z volného kopu jen vedle brány Fletcher. Skotský útočník měl chvíli poté ještě větší šanci, střelu však zablokoval kapitán domácích, Darren Barr.

Po přestávce byl blízko vedoucímu gólu Hibernian, střela Van Zantena se dostala k Riordanovi, jeho pokus však na bránu neprošel. O chvíli později centroval Van Zanten, ani tentokrát se ale Fletcher netrefil mezi tyče. Hosté za neproměňování šancí zaplatili inkasovaným gólem.

Obrovskou chybu udělal gólman Ma-Kalambay, který špatně zhodnotil vyběhnutí, čehož využil Barr a vstřelil do odkryté brány vedoucí gól domácích. Gólman Falkirku Flinders dnes moc práce neměl, v 82. minutě ale jednu z mála střel neměl šanci chytit. Jones po rohovém kopu prodloužil míč a Nish vyrovnal na konečných 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele