základní část, 33. kolo
18.04.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Falkirk FC - Heart of Midlothian 0:0

Falkirk dokázal na vlastním hřišti oloupit o body Heart of Midlothian a stále má tak šanci na záchranu v lize. Brankových příležitostí bylo k vidění jen velice málo a podle očekávání tak zápas skončil bez gólů.

První větší šanci měl Driver, jeho hlavička však byla zblokována mimo bránu. Tentýž hráč měl ve dvanácté minutě hry další příležitost, když ho krásnou přihrávkou našel Aguiar, Driver ale nepochopitelně mířil vedle. Chvíli poté zahrával Aguiar nebezpečný volný kop do pokutového území, obrana ale zasáhla a míč dostala do bezpečí.

Poté, co byli McCann a Neilson ošetřeni po srážce hlavami, našel Driver Obuu, jehož hlavičku musel vyrážet Mallo mimo bránu. Příležitost měl i Aguiar, jeho rána ale bránu nenašla. Domácí vstoupili do druhé půle lépe a Kello musel zasahovat po pokusu Higdona.

Falkirk se musel znovu bránit po akci, kterou svojí přihrávkou započal Wallace, Driver však mířil jen do rukou gólmana Malla. Na druhé straně zaváhal po centru O'Briena brankář Kello, hrozbu se ale nakonec podařilo zažehnat. Utkání nakonec skončilo nerozhodně bez branek.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele