základní část, 5. kolo
13.09.2008 16:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Falkirk FC - Heart of Midlothian 2:1

Na Falkirk Stadium se dnes z výhry radoval domácí tým, který porazil Heart of Midlothian 2:1. Zápas rozhodl v nastaveném čase Scott Arfield.

Skóre zápasu se měnilo hned tři minuty po výkopu, když se trefil debutant v dresu Falkirku Neil McCann, jenž zužitkoval centr Grahama Barretta.

Hearts poté hráli velmi vlažně a z přímého kopu je mohl potrestat Michael Higdon, jeho pokusu ale chyběla razance a hostující brankář míč bez problému lapil. Potom pálil nad bránu z pětadvaceti metrů Arfield. Za pár minut se připomněli Hearts, Saulius Mikoliunas dostal míč na levé straně hřiště, místo centru však volil kličku přes obránce a o míč v souboji přišel, ze šance tak nic nebylo.

V druhém poločase hráli Hearts daleko lépe a obránce Falkirku Darren Barr se štěstím odvracel centr Adriana Mrowiece, který mířil na volného Moleho. V 71. minutě se hostující tým dočkal vyrovnávací branky, když Michael Stewart propálil z dvaceti metrů brankáře Olejnika.

The Bairns se ale nevzdávali a bojovali dál a odměnou jim byla rozhodující branka v nastaveném čase, kterou vstřelil Scott Arfield.

Falkirk zaznamenal první letošní zisk bodů, což znamená, že se posunul na jedenácté místo před Dundee United.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele