základní část, 22. kolo
18.01.2009 16:00 CET
0 : 4
(0:3)

Reportáž

Dundee United - Motherwell FC 0:4

Dundee United bylo až do posledního ligového kola na třetí příčce tabulky a jen málo fanoušků očekávalo, že by Motherwellu podlehlo. Domácí tým ale na tento zápas a prohru 0:4 jistě dlouho nezapomene.

První šanci zápasu měli domácí, Feeneyho střela ale Smithe nepřekvapila. Feeney se chvíli poté dostal do další příležitosti po centru Conwaye, míč ale do brány nezamířil. Ve 23. minutě už poprvé udeřil hostující tým.

Quinn nacentroval a záložník Fitzpatrick vstřelil hlavou svůj první ligový gól od roku 2006. K vyrovnání měl blízko Robertson, Clarkson ale svému týmu pomohl k udržení vedení. Ve 27. minutě naopak Motherwell své vedení zdvojnásobil.

Míč dostal Klimpl a slovenský obránce přesnou střelou pokořil bezmocného Zalusku. Představení Motherwellu pokračovalo, ve 33. minutě hry Clarkson prokličkoval obranou a krásnou střelou zvýšil na 3:0. Kouč Levein nebyl spokojen s výkonem svých svěřenců a v poločasové přestávce vyzýval také domácí fanoušky k větší podpoře.

Hosté ale dál vládli zápasu a Clarkson nebezpečně střílel napříč pokutovým územím. V 63. minutě bylo utkání už takřka rozhodnuto, čtvrtý gól do sítě United poslal Porter. Feeney mohl hlavičkou vstřelit alespoň čestný gól, Smith ale udržel čisté konto.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele