základní část, 25. kolo
14.02.2009 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Dundee United - Inverness Caledonian 1:1

Dundee United není v poslední době zcela ve formě a vidět to bylo i v dnešním utkání proti Invernessu. Hosté šli dokonce už po šestnácti minutách hry do vedení a až v 79. minutě se podařilo srovnat na konečných 1:1 Wilkiemu.

Do první šance se v zápase dostal Buaben, jeho střelu si ale gólman Esson pohlídal. V 16. minutě šli hosté do nečekaného vedení, když se po krásné přihrávce Imrieho hlavičkou trefil Odhiambo. Vyrovnání měl na hlavě Jon Daly, nenamířil ale přesně a Wilkie v zakončení také selhal. Chvíli před koncem první půle mohl zvýšit svým druhým gólem Odhiambo, polský gólman Zaluska byl ale připraven a míč chytil.

Domácí se snažili o vyrovnání, Daly ale nemířil přesně a stejně na tom byl o několik minut později také Caddis. Na druhé straně vyslal nebezpečnou ránu Imrie, ovšem pouze do postranní sítě. Od 71. minuty museli hosté hrát v deseti lidech poté, co byl za faul na Swansona vyloučen Duncan. Vyrovnávací gól přišel o chvíli později, když Feeney přihrával a Wilkie vstřelil svůj pátý gól v sezóně. Dundee United se téměř podařilo stav otočit, střela Shaly šla ale nad bránu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele