základní část, 27. kolo
28.02.2009 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Dundee United - Heart of Midlothian 0:1

Očekávaný zápas mezi Dundee United a Hearts skončil vítězstvím hostů 1:0. Heart of Midlothian tak utekl díky gólu Stewarta svému pronásledovateli v tabulce už na pět bodů.

První šanci v zápase ale měli domácí, střelu Sandazy ovšem lapil gólman Balogh. Další příležitost měl Dods, jeho pokus zablokoval před vlastní bránou Neilson. Domácí tým tlačit čím dál více a střela Wesolowskiho mířila těsně nad bránu. Hearts byli v první půli slabším týmem, ale rozkouskovaný první poločas přežili bez inkasovaného gólu.

Hned po startu druhé půle nápor United pokračoval a Sandaza zamířil jen těsně nad bránu Balogha. Chvíli poté se penalty marně dožadoval Mrowiec, který zkusil přejít přes dva hráče, ale v souboji upadl. Gól padl až pár minut po hodině hry, kdy se míč dostal po přihrávce Drivera ke Stewartovi, který střelou do spodního rohu brány United zařídil Hearts vedení 1:0.

Dundee United muselo začít jednat a do hry proto místo Wesolowskiho přišel Conway. Blízko vyrovnání byl Sandaza, jeho střela ale šla vedle. Deset minut před koncem zápasu dostal Sandaza největší šanci k vyrovnání, když upadl v pokutovém území při souboji s Jonssonem. Přestože byla penalta více než pochybná, Sandaza ji stejně neproměnil, Balogh v bráně Hearts se vyznamenal. Utkání tak skončilo vítězstvím Heart of Midlothian.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele