základní část, 7. kolo
27.09.2008 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Dundee United - Heart of Midlothian 3:0

Souboj Dundee United a Hearts skončil překvapivě lehkým vítězstvím domácích. O góly se postarali Craig Conway, Jon Daly a Scott Robertson. Pro fanoušky Hearts je prohra velkým zklamáním.

Hosté si až do zápasu proti Dundee United vedli v nové sezóně skvěle, soupeř se naopak nacházel ve spodní části tabulky a prakticky nikdo neočekával vítězství domácích. Hosté šli do zápasu jako třetí tým skotské ligy, více šancí ale měli od začátku zajímavého utkání domácí. Jon Daly v týdnu z osobních důvodů chyběl v pohárovém zápase, do dnešního zápasu ale vlétl ve velkém stylu. Craig Conway našel svojí přihrávkou osamoceného Dalyho, tentokrát ale ještě mířil Daly mimo. Velkou šanci měl také Dillon, ani on ale nestřílel přesně.

Po střele Robertsona se skvělým zákrokem ukázal gólman Hearts Marián Kello. Ve 39. minutě už ovšem šli domácí do zaslouženého vedení. Conway střílel z velké vzdálenosti a míč propadl do brány Hearts. Hosté také zahrozili, Karipidis se ale netrefil do brány. Dundee United mohli jít už do dvougólového vedení, Gomis ale orazítkoval břevno. V 50. minutě se ale ukázal Daly a Kello neměl šanci na jeho střelu dosáhnout, 2:0. Hearts se marně snažili stav snížit, naopak na druhé straně se k hlavičce dostal Roberton s zvyšoval již na 3:0. Poslední šance Hearts na změnu stavu zahodil v 74. minutě Eggert Jonsson, po druhé žluté kartě se poroučel do kabin. Dundee United srazili výhrou 3:0 Hearts na kolena.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele