o titul, 36. kolo
12.05.2009 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aberdeen FC - Heart of Midlothian 0:0

Přestože dohrával Heart of Midlothian zápas proti Aberdeenu bez vyloučeného Mariuse Zaliukase, dokázal ubránit bezbrankovou remízu. Přestože tomu výsledek nenapovídá, byl zápas na šance velice bohatý.

První střelu na bránu si připsal Mulgrew, jehož přímý kop ale gólman Hearts chytil. O chvíli později zahrál nebezpečný rohový kop znovu Mulgrew, Severin však mířil jen do postraní sítě. Pár minut na to střílel Smith, Kello ale jeho přízemní střelu vyrazil. Velké problémy dělal Hearts zejména Mulgrew, jehož přihrávka málem našla volného Millera.

Hearts se v první půli spíše bránili, ale Elliotova střela vedle brány zaváněla gólem. Další pokus Smithe poté lapil Kello, ale na Hearts se valili další problémy, zraněného Kingstona musel nahradit Templeton. A právě Templeton měl největší šanci Hearts v první půli, když obešel několik bránících hráčů, jeho výstřel ale vyrazil Langfield.

Aberdeen odpověděl, ale pokusy Maguirea ani Smithe gólem neskončily. O pár minut později Alukovu tvrdou ránu chytil Kello. Za protesty byl po druhé žluté kartě vyloučen Zaliukas a Aberdeen tak dostal ještě více prostoru. Šance měli Aluko a Smith, ale stejně jako v posledních minutách hry Foster, neuspěli.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele